4.09.2009 г., 12:30 ч.

Сляпа любов 

  Поезия » Любовна
497 0 0

Сляпа е любота ми към теб и сляпо ме погубва.
Сляпо е сърцето, което все по-силно се влюбва.
Знам, сега си с друга, а аз плача отново сама.
Колко много искам да обичаш мен - да бъда  тя.

С мислите си, с душата си безумно те обичам
и през сълзите горчиви пак на теб се обричам.
Името ти повтарям с надеждата да чуеш моя глас,
не спирам да мечтая някой ден да бъда твоя аз.

И тази нощ те сънувах, сънувах твоите очи,
само в съня мога да бъда с теб без да ме боли,
само в съня мога да разкрия своето желание.
Да те искам, да те обичам е моето наказание.

© Ла Чикита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??