18.08.2006 г., 11:26 ч.

сляпа за всичко... 

  Поезия
633 0 2
Толкова много хора отвън, а аз предпочитам сама да стоя. Нищо не правя, нямам време за сън, нямам ключ, а съм зад една врата... Толкова много летни дни се изминаха а аз не видях изгарящото Слънце... Всички емоции отминаха, а аз дори не успях да ги изпитам... Толкова много красота се носи в нощтта, а аз се превивам от мъка и от жал... И тази нощ без любов ще заспя, потънала в сълзи и кал... Ключа към щастието не открих... Заключих се в собствената си самота... Без да искам сърцето и душата си убих... и ето че... Отново ще остана сляпа за всичко...


© Александра Матеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??