8.05.2008 г., 23:35 ч.

Слънца 

  Поезия
757 0 2
Сутрин е...
Слънцата още спят.
Аз загърбвам ги,
оставям ги зад мен.

По-късно те изгряват,
но не за мен.
След време 
те залязват.

Отива си
обикновеният, сив ден.
С утрешния ден
пак изгряват те,
но мен няма ме...

© Цветан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??