16.12.2008 г., 22:48 ч.

Слънце, Боже, обезумяло 

  Поезия
496 0 0

  на майка ми, която умря на 4-ти февруари 08.

 

Нещото избяга,

там,

открито

избяга,

сняг,

видях го,

там,

не знам.

Върху бялата поема спят нещастни изгоряли...

Утрото е под  лампата, поемат  зли снежинки.

Помогни ми!

Дни,  ти знаеш, избеляли.

Тук

закрити

и умряли.

Слънце, Боже, обезумяло.

Дали е истина - най-вече открих!

© Валери Първанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??