30.06.2012 г., 12:36 ч.

Слънце рубин засия 

  Поезия » Друга
434 0 2

Тръгна с менци за водица

мома стройна Ягодица.

Боса тича по тревица,

търси из трева сестрици.

 

Вятър бурен я превива,

трева млада я обвива.

И поточе забълбука,

гълъб радостно загука.

 

С песен тъжна на тръстика,

срещна я веднъж светлика...

Слънце зайде зад гора -

рубин сякаш засия.

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??