19.01.2014 г., 20:13 ч.

Слънце в моя сън 

  Поезия » Източни форми
653 0 5



От този свят

преди да си отида,

за сетен път

пак искам да те видя –

и слънцето

ще грейне в моя сън!

Душата ми

със песен на авлига

към синия простор

ще се издига...

прегърнала те влюбено

насън!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??