13.03.2011 г., 14:43 ч.

Слънце за двама 

  Поезия » Любовна
766 0 7

Този облак –

толкова самотен –

някъде незнайно отлетя!

 

Тъй е в мислите ни...

Тъй е и в живота –

идва и отлита любовта!

 

Но едно-едничко слънце

стига,

за да бъде топло всеки ден!

 

Само че лъчите му да стигат

и до теб...

да стигат и до мен!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??