Mar 13, 2011, 2:43 PM

Слънце за двама 

  Poetry » Love
765 0 7

Този облак –

толкова самотен –

някъде незнайно отлетя!

 

Тъй е в мислите ни...

Тъй е и в живота –

идва и отлита любовта!

 

Но едно-едничко слънце

стига,

за да бъде топло всеки ден!

 

Само че лъчите му да стигат

и до теб...

да стигат и до мен!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??