28.07.2009 г., 17:12 ч.

Слънцето 

  Поезия » Любовна
834 0 4

Слънцето изгрява

с твоята сладка усмивка.

Слънцето ме топли,

радва и лекува.

Слънцето във твоето

сърце лудува.

Слънцето във моето

сърце палува.

Слънцето е радост

и жажда поражда.

Слънцето - това си ти.

Слънцето на

моите мечти!!!

© Симеон Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??