28 июл. 2009 г., 17:12

Слънцето 

  Поэзия » Любовная
828 0 4

Слънцето изгрява

с твоята сладка усмивка.

Слънцето ме топли,

радва и лекува.

Слънцето във твоето

сърце лудува.

Слънцето във моето

сърце палува.

Слънцето е радост

и жажда поражда.

Слънцето - това си ти.

Слънцето на

моите мечти!!!

© Симеон Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??