Jul 28, 2009, 5:12 PM

Слънцето 

  Poetry » Love
899 0 4

Слънцето изгрява

с твоята сладка усмивка.

Слънцето ме топли,

радва и лекува.

Слънцето във твоето

сърце лудува.

Слънцето във моето

сърце палува.

Слънцето е радост

и жажда поражда.

Слънцето - това си ти.

Слънцето на

моите мечти!!!

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??