26.03.2021 г., 23:18 ч.

Слънцето изгрява 

  Поезия » Друга
695 1 0

Дъждът щом капките си разпилее,

не ги бърши от своето лице.

През тях тъгата ще излееш,

от нараненото сърце.

 

 

Нека вали, нека отмие,

неканените и отиващи си гости.

Изцяло той, ще те покрие,

да стигне чак до твойте кости.

 

 

След дъжд, слънцето изгрява

и само то е ням свидетел.

Прикрити сълзи, си проляла,

за кауза, някаква обречена.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??