27.04.2022 г., 6:53 ч.  

Слънцето посрещам 

  Поезия » Друга
416 0 2

Ухае ми на лято. 
Аромат на люляци се  
носи по цялото ми тяло. 
Очите ми греят, 
лъчите ме галят. 
Дъжд от сърчица в мен валят. 
Вълните канят ме, 
да танцуваме 
с морето.  

Слънцето посрещам, 
за да сгрее отново сърцето. 

 

©️ Серджи Абил

Всички права запазени

 

© Серджи Абил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??