Ухае ми на лято.
Аромат на люляци се
носи по цялото ми тяло.
Очите ми греят,
лъчите ме галят.
Дъжд от сърчица в мен валят.
Вълните канят ме,
да танцуваме
с морето.
Слънцето посрещам,
за да сгрее отново сърцето.
©️ Серджи Абил
Всички права запазени
© Серджи Абил All rights reserved.
The work is a contestant:
Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи »