17.10.2008 г., 9:08 ч.

Слънчев букет 

  Поезия » Любовна
855 0 24

Набрал си ми букет

от слънчогледи -

събрани златни слънчица,

и грозде

със зърна от перли,

сияещи от утринна роса.

Не искам друго,

и това ми стига -

подбрана обич във едно.

ОтклЮчи тежката верига,

затегнала сърцето ми само.

Събрал си

светлината земна,

във тези слънчеви цветя

през есента ми,

може би последна...

в косите ми

заплиташ ги сега.

 

 

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??