16.10.2007 г., 8:51 ч.

Слънчев ден:) 

  Поезия
1631 0 15


Днес Слънцето обгърна ме със златния си плащ
и топло рече ми: "Здравей, на добър час!"
И полетях във въздуха игрив,
да споделя с вас този стих:)




На всички - много Слънце и усмивки! 

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??