Oct 16, 2007, 8:51 AM

Слънчев ден:) 

  Poetry
1579 0 15


Днес Слънцето обгърна ме със златния си плащ
и топло рече ми: "Здравей, на добър час!"
И полетях във въздуха игрив,
да споделя с вас този стих:)




На всички - много Слънце и усмивки! 

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??