16.08.2009 г., 16:55 ч.

Слънчев лъч 

  Поезия » Философска
619 0 15

Човешко пламтящо - сърце,

окрилящо,

пламтящо,

туптящо,

изгарящо,

туптеше,

в огън пламтеше.

 

Човешко сърце,

човешка душа.

 

Изгаряше.

Туптеше.

 

Мисъл нежна и велика,

ти в Иисус - преродена

огрей,

светлей,

ти в слънчев лъч - изгрей!

 

94г.

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??