6.09.2014 г., 15:12 ч.

Слънчев лъч надежда 

  Поезия
398 1 4

Топли лъчи нежно надничат през моя прозорец,

песен на птица долита от нейде сега,

слънчеви зайчета подскачат тихо по двора,

утро дошло е и бързо прогонва нощта.

 

Добро утро с усмивка желая на всички,

за радост и щастие нека събудим своите души,

свеж и прохладен нека бъде денят ни

и в него да сбъднем всички наши мечти.

 

Като зимния сняг дните ни нека са чисти,

като пролетен цвят - ухаещ и пълен с цветни дъги,

като знойното лято нека бъдем лъчисти,

като плодната есен нека бъдат всичките дни.

 

Топли целувки изпращам на всички усмивки,

дарявам ви още надежда красива и този мой стих,

нека в сърцата да е пълно с любов безгранична,

прекрасен да бъде всеки наш миг.

 

Пламена Владимирова

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря много!
    Много усмивки нека има за всички!
  • Много цветна картина си нарисувала с думи .Много слънчев заряд има в него...Поздрави и усмихнат ден и на теб!!!
  • Благодаря Санвали! Нека е усмихнат за всички!
  • Хубав, слънчев, зареждащ положително стих.

    Имай усмихнат ден, Пламена!
Предложения
: ??:??