Топли лъчи нежно надничат през моя прозорец,
песен на птица долита от нейде сега,
слънчеви зайчета подскачат тихо по двора,
утро дошло е и бързо прогонва нощта.
Добро утро с усмивка желая на всички,
за радост и щастие нека събудим своите души,
свеж и прохладен нека бъде денят ни
и в него да сбъднем всички наши мечти.
Като зимния сняг дните ни нека са чисти,
като пролетен цвят - ухаещ и пълен с цветни дъги,
като знойното лято нека бъдем лъчисти,
като плодната есен нека бъдат всичките дни.
Топли целувки изпращам на всички усмивки,
дарявам ви още надежда красива и този мой стих,
нека в сърцата да е пълно с любов безгранична,
прекрасен да бъде всеки наш миг.
Пламена Владимирова
© Пламена Владимирова All rights reserved.
Много усмивки нека има за всички!