19.02.2009 г., 16:26 ч.

Слънчев Вторник 

  Поезия » Друга
789 0 1

Този слънчев Вторник

се оказа голям претенциозник.

Случайно ме срещна

и разкритието ти ме стресна.

Каза ми, че ме искаш,

след това хвана ме за ръка.

Купи ми букет цветя

и стопли моята душа.

С невинност на дете

спечели моето сърце.

Върна усмивката ми на лицето,

и прогони самотата от сърцето.

Обеща ми, че ще бъдем двама,

само да не бъда много пряма.

Омразата от мен изкорени

и добротата възобнови.

Отново повярвах в любовта

и стопли моята душа!

 

 

© Теди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??