Появи се внезапно.
Бог ли те прати?
Или ти пожела?
Бях се загубил в мъглата.
Без чадър бях във дъжда.
Не ме радваха вече цветята.
Дразнеше ме на децата смеха...
Как накара слънцето ярко,
на пътеката моя, отново да грее?
На човек му трябва толкова малко...
Отново да бъде! И пак да живе!
© Ник Желев Всички права запазени
Получим капка, искаме две. Получим ли втората, искаме пълна чаша. И не мисля, че в това има нещо лошо....
Хубава вечер!