23.06.2008 г., 8:55 ч.

Слънчева заря 

  Поезия
465 0 16
Усещах мирис на сухи листа
и кръст върху рамото на лятото,
а бях пожелала от сокола крила,
преди изгрева да ме стоплят...

Усещам клавиша бял на пиано,
заражда се новият ми копнеж,
с начало незримо, незнайно,
на слънчево време, с жадуван летеж!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??