19.10.2010 г., 11:42 ч.

Слънчеви лъчи 

  Поезия » Любовна
691 0 2

Слънчеви лъчи

 

Дали вървя по пътека от слънчеви лъчи,

покрита със цветен прах,

стремейки се към твойте очи,

но може би пак изпитвам страх.

 

Мислех, че е сън, но не,

ти отново си пред мен,

гледаш ме с нежния ти поглед,

и те искам в утрешния ден.

 

Дали пак събудих се в лъжа,

дали пак усетих любовта,

и пак в леглото си лежа,

завит отново с нежна красота

 

И ето ме отново със цветето в ръка,

и ето те с твоята слънчева усмивка,

и виждам как улицата грее в красота,

защото ти си една щастливка.

 

Дали си ангелът в моето сърце,

или си демонът във него?

Не знам, протегни ръце.

Ти ме караш да горя.

Ти ме караш да творя.

Ти го караш да бие.

И Ти го караш да мисли.

 

Гледаш ме пак с тези красиви очи,

но те са като слънчеви лъчи,

премахват лъжите

и идват мечтите!

 

Деян Иванов 10.05.2010

 

© Деян Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Радвам се... Е тепърва ще има да трепериш!

  • "Слънчеви лъчи" е първото стихотворение написано от теб за мен!Няма да забравя как се разтреперих цялата,когато го прочетох!!!
    Благодаря ти!
Предложения
: ??:??