27.06.2008 г., 9:52 ч.  

Слънчево усещане 

  Поезия
591 0 6

  Слънчево усещане


Синьо и безоблачно небе,
слънцето разпалено пече.
Мирис на окосени ниви,
мечтите ни са още живи.

Ниви слънчогледови се реят,
слънчевите питки зреят.
Слънцето с очи следят,
златните коси блестят.


Слънцето блести, блести,
пали със своите лъчи.
Чувствам на живота топлината,

лятото е в мен самата.

 

 

 

 



 
 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??