1.08.2008 г., 13:55 ч.

Слънчево затъмнение 

  Поезия » Хумористична
771 0 6
От слънчасали
маниаци,
слънце скри се
зад чардаци!

© Любомир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??