4.03.2008 г., 7:53 ч.

Слънчице 

  Поезия » Любовна
1003 0 3
  Аз бях там, видях те и едно чувство прободе сърцето,
нещо, което сякаш познавах, но изпитвах за първи път.
Ти бе като болест, разпространи се и зае цялото ми същество. Всеки път, когато те виждах, се разтрепервах,
а когато ме докосна за първи път, усетих топлата ти длан и туптенето на доброто ти сърце,
искаше ми се и ти да почувстваш това,
което чувствах в този момент.
Всичко беше като сън, но някой ме събуди
и всички мигове си отидоха заедно с теб!

© Уесли Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??