1.06.2008 г., 15:02 ч.

Слънчо :) 

  Поезия » За деца
2011 0 20


Топъл летен дъжд ситно заръмя.
Птичка отведъж песен си запя.

Облак над полето трескаво се люшка.
Свито му сърцето
- Де е мойта дружка?

Слънцето наднича с палави очички,
а дечица махат с мънички ръчички.

Слънчо се зарадва - пусна им дъгата
и сърдечен поздрав прати на Земята!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ДЕЧИЦА!
ЖЕЛАЯ ВИ ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И МНОГО УСМИВКИ!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??