Jun 1, 2008, 3:02 PM

Слънчо :) 

  Poetry » For kids
2010 0 20


Топъл летен дъжд ситно заръмя.
Птичка отведъж песен си запя.

Облак над полето трескаво се люшка.
Свито му сърцето
- Де е мойта дружка?

Слънцето наднича с палави очички,
а дечица махат с мънички ръчички.

Слънчо се зарадва - пусна им дъгата
и сърдечен поздрав прати на Земята!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ДЕЧИЦА!
ЖЕЛАЯ ВИ ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И МНОГО УСМИВКИ!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??