7.07.2009 г., 11:16 ч.  

Слънчогледи 

  Поезия
872 0 9

 

 

Цъфтят отново слънчогледи,

в небето вперели очи.

Слънце усмихнато ги грее,

милва с ласкави лъчи.

 

От изток слънцето изгрява,

на запад залезът блести.

Слънчоглед глава извива,

пътя слънчев той следи.

 

Ниви слънчогледови се реят,

блестят златистите коси.

Като слънца в полето греят,

събрали летните мечти.

 

 

 

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??