29.07.2018 г., 11:09 ч.

Слънчогледова любов 

  Поезия » Любовна
396 0 1

Слънчогледите влюбено слънцето гледат,
както в живота е с любовта.
Усещат, че пари, а топлото вземат,
блести им в очите, но без слепота.

Колко красиво изглежда полето,
стотици слънца се държат за ръце.
Без болка щастливо дори е сърцето,
когато душата на воля расте.

И както всички предишни лета,
така ще отмине и нашето лято.
Ще остане спомен и любовта,
като нещо красиво, с обич изпято.
 

© Явор Перфанов Всички права запазени

2018

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Отминават временните увлечения, но любовта ,веднъж възникнала, остава за цял живот.В това е разликата. Поздравления за стиха, Яворе!
Предложения
: ??:??