27.03.2008 г., 11:48 ч.

Смехове  

  Поезия » Гражданска
802 0 2

С бързи стъпки идва пролетта,
и всичко цъфва все по-ясно –
отгоре всички са лайна,
а отдолу овцете бавно гаснат!

Че горе са педал до гей -
това отдавна тука се говори…
Сега по медии МВР ветрей,
а после, после са съдии и прокурори!

Живурка в транс човекът шашардисан,
невярващ, че това наистина цъфна,
и туй за ден до три ще да го втриса,
а после… на другата страна се обърна.

© ШЕМЕТ Тарантупски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??