27.12.2007 г., 13:45 ч.

Смелият Врабчо 

  Поезия » За деца
685 0 5
 

Птиците летят сред облаците бели,

летят и над дъгата разноцветна.

Отлитат есента на юг,

че зимата сковава тук.

А Врабчо, той - герой за двама.

Дори студено - тук остава.

И, смел, играе  със снежинки -

те всички стават му дружинки.

 

© Пламена Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??