12.06.2012 г., 14:58 ч.

Смелост 

  Поезия » Философска
634 0 3

О, смелост, защо те нямам аз, защо,

туй, което искам аз да сторя,

желания, мечти, които искам аз да сбъдна,

думи, които искам аз да изрека,

остават само в моето сърце, 

защото теб те няма.

Аз знам, знам, че бъдещето мое определено е,

но не искам като роб вериги аз да влача,

а искам като птица аз да литна и криле да разперя,

да се издигна аз високо, в небесната шир,

душата ми свободна и волна да бъде,

но знам, знам, че туй да стане не може,

не може, но аз ще продължавам да мечтая,

да мечтая до последния си дъх.

 

© Маргарита Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??