13.12.2019 г., 7:15 ч.

Смелостта е нужна... 

  Поезия » Любовна
444 0 1

Измамен свят,

измамни хора

и само слънцето му,

и залеза му ме спасяват
от страха да бъда

предадена отново

За да се влюбиш,

не е нужно сърцето ти

да бъде смело...
Смелостта е нужна

любовта да извоюваш,

да се бориш за нея,

да я задържиш,
Нужно е сърцето

да е горещо,

че да може

горещо да обича
и да плаче

със кървави сълзи…

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??