Смесени чувства в мен нахлуват
и сърцето ми бунтуват,
ту раните му лекуват,
ту нови му образуват.
Не е нормално това,
да си влюбен в жена,
която спира ти дъха
и от мислите ти не излиза тя,
но уви, несподелено е всичкото това.
Стихове през ден пиша,
смесените чувства да опиша,
тежестта в гърдите ми да олекне
и отговорът в главата ми да отекне,
тя ли е единствената на света,
половинката на моята душа,
която цял живот търсих я.
© Йордан Владимиров Всички права запазени