Jul 26, 2023, 6:40 AM

Смесени чувства 

  Poetry » Love
213 0 1

Смесени чувства в мен нахлуват

и сърцето ми бунтуват,

ту раните му лекуват,

ту нови му образуват.

Не е нормално това,

да си влюбен в жена,

която спира ти дъха

и от мислите ти не излиза тя,

но уви, несподелено е всичкото това.

Стихове през ден пиша,

смесените чувства да опиша,

тежестта в гърдите ми да олекне

и отговорът в главата ми да отекне,

тя ли е единствената на света,

половинката на моята душа,

която цял живот търсих я.

© Йордан Владимиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??