23.04.2017 г., 0:42 ч.

Сметка 

  Поезия » Любовна
244 1 0

                   Преброѝ ли стъпките ми,

                                   вървени към теб

                                                         и назад?

 

                   Измери ли тъгата ми

                                    със сълзометърат?

            

                   Колко ти дължа?

                                   Плащам във натура,

                                                     нямам кеш.

 

                   Със надежди във пакет

                                      и мечти на килограм.

 

                   Връщам ресто –

                                 тревоги

                                   и любовни фрази.

 

                    Само количка си вземи,

                                 забравено е

                                              и тежи.

 

                    Заповядай и пълни!

                       От чакане останали са

                                            някакви торби.

 

                     Сигурно са пълни със

                                                 изсъхнали

                                                             сълзи!

 

                     Взимай,

                                    товари!

 

                     

                                       

                           

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??