5.09.2007 г., 9:15 ч.

Смея ви се 

  Поезия
627 0 0
Смея се на вас, момиченца,
смея се на вашата "любов",
мислите си, че можете да обичате,
че даже казвате "до гроб"...
Не гледате по-далеч от носа си,
живеете във филмови каши
и тук не мога да сдържа смеха си,
който опознае ви - ще се уплаши...
Гледате само паричките, кой каква кола кара,
а когато ви кажат "обичам те", си гълтате сричките
и си мислите, че любов по- голяма от тази няма!
Но истината е далеч от очите ви,
вас само ви използват,
далеч сте от представите на мечтите им,
само са собствена нужда ви ползват!
Я си отворете малко очичките,
не бъдете толкоз материални,
не гледайте само паричките,
в джоба на мутри - незнайни!
За себе си първо помислете,
любов не искате ли малко?
Да обичате фалшиво... кога ще спрете?
Смея ви се, колко сте жалки...

© Мелиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??