В живота вечен открих смисъл един -
да ти се любувам все
и да творя стих подир стих.
Прекалено красива си в песен
да те опиша, така омайна и
сладка като прасковка сочна,
ти само дай да те откъсна
и да ти се любувам все,
искам да съм вечен в твоето
сърце!
© Светла Сивкова Всички права запазени