26.11.2020 г., 13:27 ч.

Смисълът на живота (За Таня Мир) 

  Поезия » Любовна
301 0 0

Посвещавам това стихотворение на моята любима Таня Мир!

 

Приказка вълшебна

с любов и щастие,

с болка и страдание,

пресъздаваща история прекрасна,

вдъхвайки щастие неизмеримо

и тъга неутешима.

 

История моя

в стихове аз редя.

Чувства от мен преливат,

с магия и нежност пресъздавам аз.

На обичта дълбока

с топлота и откровеност,

с внимание и грижа,

човекът тъй любим

с любов ще даря.

 

Прекрасна моя,

неземна и красива,

почука на сърцето мое

като гост нечакан

и с копнеж голям

смисъл на живота мой да даде.

 

Когато си от мен далеч

смъртта връхлита ме

с гръм и трясък,

но появата твоя

вдъхва на мен

живот обилен

по-пъстър и от дъга красива.

 

Сватба аз мечтая,

семейство с теб да създам

да бъда твой единствен,

докато смъртта пуста

нас раздели. 

                                          

Автор: Даниел Кинг

© Даниел Кинг Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??