26.10.2017 г., 0:21 ч.

Смокини 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
540 2 2

В Пловдив няма смокини.
Там има жени.
Има любовници.
Сами и по двойки.
Влюбени и щастливи,
Нещастни и използвани.
Някои са щастливи, че
ги използват.
В Пловдив няма смокини.
Ти реши, че ще намериш ли?

© Симона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??