6.04.2008 г., 11:49 ч.

smooth 

  Поезия » Друга
463 0 1
лятото приижда
неуверено
крачи
все още молещо
а юли е приклекнал
в един храст

© Павлина Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??