16.02.2010 г., 16:52 ч.

SMS 

  Поезия » Любовна
591 0 5

В мрака тъмен чакам аз

с копнеж да чуя твоя глас.

Денят ми смисъл да добие,

с любовен трепет да се обвие.

Мелодия любима да ме извести,

че в този миг за мене мислиш ти…

До телефона близо аз стоя.

Чакам, притаила си дъха…

И ето, съобщение получавам!

С нетърпение го отварям:

„Мила моя,” пише той –

„не съм аз вече твой.

С друга съм в този час.

Не те обичам вече аз…”

© Лиляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??