14.06.2007 г., 13:34 ч.

Sms 

  Поезия
789 1 1
Sms аз ти пратих,
ти не ми отвърна.
Аз седя и чакам да отвърнеш ти,
но какво да сторя?!
Ако искаш ми пиши,
но помни, че аз Обичам Теб!!!!!

© Буба Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??