29.11.2007 г., 16:44 ч.

SMS Бисерченца 

  Поезия » Любовна
1239 0 13
Любовни SMS-и

Как бих могъл да изразя
огромното желание да се утвърдя
като добре насочена стрела
в твоята сърцевина?

**

Работа - депресия.
Красива си - импресия.
Желая те, къде си?
Целувам те - с агресия.

**

Изригват хиляди слънца,
но само едно ще топли.
Разбити хиляди сърца,
но чий ли нокът в твойто чопли?

**

Празен поглед, празен имейл,
празен екран, празен портфейл.
Не му е добре на поета...
Много ли си заета?

**

Обречена да бъдеш съборетина?
Нима това е орис за принцесата?
Далече съм, но тичам след каретата.
След теб, любимата лудетина.
Добре че издръжлив съм след питиетата...

**

Да разбирам, че няма решения,
касаещи моята потна и морна особа?
Затуй ще се кротна сам в моята соба.

**

Каня те към един и половина-два на персон и половина-два.

**

Красива, тази нощ те очакват фатални изживявания с нежен и пластичен, еластичен, младолик войник с изваден щик.

**

Ще намеря път към теб през дивите пътеки,
под ясното небе на пълнолунието.
Обичам те, момиченце, во веки!
Любовта ми с теб граничи със безумието.

**


© Тома Кашмирски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??