22.01.2011 г., 13:22 ч.

SMS-игри 

  Поезия » Хумористична
522 0 2

Един съсед ми се оплака вчера:

"Жена ми полудя по SMS-игри.

Спокойствие не мога да намеря -

и ЕГН-то си изпратила дори."

 

Набрах  ù номера и се представих ловко

за водеща известна от екрана.

Тя не разбра коварната уловка

и бързо във капана ми се хвана.

 

Горещо я приветствах, че е победила:

спечелила е уикенд - СПА за двама.

Тя бе възторжена, щастлива, мила -

въобще не подозираше измама.

 

С печалбата я чака изненада -

редях ù мазни думи с хумор чер -

понеже умна е, красива, млада,

във СПА-хотела е предвиден кавалер.

 

Той ще изпълни всяка нейна воля

и с радост ще е неин верен роб.

Дори, ако тя много  го помоли,

със нея ще остане чак до гроб.

 

Навярно сещате се как приключи всичко:

мъжът й чакаше я във хотела

и наш'та руса, лековерна птичка

съвсем се бе стъписала, оплела.

 

Съпругът ù разведе се и беше кратък.

Съдът набързо делото разгледа.

Не знам дали да ви споделям по -нататък...

Щастливо се омъжих... за съседа!

 

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??