23.04.2008 г., 20:11 ч.

Смутено 

  Поезия » Еротична
900 0 3

Откакто ти се появи,

моят сън смути луната

и стенат мислите дори:

„Чакай, скъпи, гост във мрака.”


 

Ще дойда много тихо

в задимена тъмна стая.

Без дъх ще те докосна плахо.

Безумно грешна ще остана.


 

През облак от цигарен дим

малка и невинна ти изглеждам.

В мрака искам да останеш само ти,

желаещо в очите ми поглеждащ.


 

С моя грях света ти ще подпаля,

превърнала копнежите във мигове.

На утрото без жалост ще оставя

във всяка част от теб безсилия.

 

© Ина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??