21.07.2019 г., 18:33 ч.

Смях и дрожди 

  Поезия » Любовна
514 0 0

Плоден, меден смях,

кикот от сноб усмивки,

бесни нарови усти извива,

сплита мигли и ехти.

 

И ето, пак, отново,

черви се от любов и щипки,

 с рижо-перлен поглед,

под хрипета на ирисов сироп,

гледа,гали, и завижда,

какъв съм идиот!

 

Как сричам глътки вино,

пеня каши от бъртвежи,

и с този дрян от хмел и дрожди,

слаждам нашата любов.

 

 

© Иван Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??