7.12.2012 г., 19:25 ч.

Смърт 

  Поезия » Бели стихове
630 0 0

Ти си там, но не ми пука.

Какво ще направиш, за да повярвам отново?

Не ме касае вече за твоята любов.

Фантазията, тя те промени.

 

Когато се събуди звярът, ние всички бягаме.

Но и никога не успяваме да стигнем до реалността.

Демоните и музите танцуват в пламъци.

Легионите вече се събуждат, ние ще умрем завинаги. 

© Мъченик на Изкуството Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??